Oblačila in obutev za jadranje Henri Lloyd

Vrhunska oblačila in obutev za jadranje in prosti čas.

LIKVIDACIJA DO -70% novice o podjetju splošni pogoji vzdrževanje 2013: 50 letnica Predstavitveni video

HENRI LLOYD


LIKVIDACIJSKA INTERNETNA RAZPRODAJA OBLAČIL IN OBUTVE ZA JADRANJE
 



Priporočamo se za vaše nakupe s pomočjo te spletne strani po e pošti na

henrilloyd@siol.net

ali po telefonu
041 44 22 22.

SKUPINE IZDELKOV
HENRI LLOYD
LIKVIDACIJA ZALOG: PREVERITE POPUSTE IN ZALOGO S KLIKI NA ARTIKLE
SHOCKWAVE JADRALNE KRATKE HLAČE, KARBONSKO SIVE - Y10100

Ustvarjanje shockwaves shockwaves
Zgodba o revoluciji

Shockwave sistem redefinira udobje in zaščito v jadralskih tehničinih oblačilih. Ustvarjen je za širok spekter jadralskih disciplin. Predstavlja kulminacijo dolgoletnih raziskovanj in razvoja našega razvojnega tima, ki tesno sodeluje s profesionalnimi jadralci, vključno z britanskim TEAMORIGIN.

Naš namen je bil razviti kompleten sistem jadralnih oblačil, ki bojo pokrivala vse aspekte jadralskih tekmovanj. Od klubskega priobalnega jadranja do visoko zahtevnih tekmovanj TP52/Ameriški pokal in oceanskih dirk. Shockwave sistem zagotavlja popolno vsestranskost in zaščito. Jadralec si lahko prilagodi opremo glede na nalogo in pozicijo na jadrnici. Shockwave je torej popolnoma integriran in modularen sistem zaščitnih jadralskih oblačil za jadranje po oceanih ali dirke okoli boj.

To je edini sistem, ki vam dovoljuje, da izberete in prilagodite nivo zmogljivosti, ki jih potrebujete glede na elemente in na potrebo po zaščiti pred udarci – od premca do krme -. na razpolago je kombinacija za vse situacije.





Deck Armour sistem za zaščito pred udarci

Henri Lloyd je kot prvi konstruiral notranje žepe na kritičnih mestih za vstavitev Deck Armour mrežastih blazinic. Te silikonske blazinice, ki so zelo fleksibilne in dobro dihajo, zagotavljajo zaščito kolen, sedala in trebušnega predela. Zelo dobro se prilagodijo obliki telesa in dovoljujejo prost pretok zraka skozi njih. Material je konstruiran tako, da njegove molekule ublažijo in razpršijo neudobne udarce in jih tako ublažijo. Blazinice so poleg tega namenjene tudi za zaščito trebušnega predela pred »tiščanjem« ,ko mora jadralec zaradi zagotavljanje kontra obtežitve dlje časa viseti s telesom čez ograjo.


Innovativna tehnologija materiala

V 2011 kolekciji je sicer lahen in 100% vodo in veter neprepusten TP tehnološki material še izboljšan s pomočjo nanosa mikroporozne prevleke direktno na hidrofiličen (vodo nevpojen) laminat, kar zagotavlja hitro hlapenje notranje kondenzacije.
Na zunaji sloj materiala je nanešen SDWR (Super Durable Water Repellency = trpežna vodo odbojna prevleka), ki ščiti oblačilo pred abrazijo (obrabo zaradi drgnjenja) zaradi morske soli in ki pripomore k hitremu odtoku vode s površine. Zmogljivosti in udobnost oblačil je tako zagotovljena.

Notranja stran materiala je lep primer aplikacije nove tehnologije – 3D mikroglobule različnih velikosti so »vlite«v material tako, da vzdignejo oblačilo od stika s telesom, izboljšajo pretok zraka in dihanje oblačila, zmanjašjo lepljenje oblačila na telo zaradi vetra in zmanšajo obrabo notranjege sloja.


OPTIVISION kapuca, okence za uro in za kurzni načrt
Po uspehu OPTIVISION sistema kapuce smo koncept razvili naprej in uvedli prozorno okenece za uro na rokavih Shockwave vetrovk in na stegenskemi žepu Shockwave hlač, salopette in kratkih hlač za kurzni načrt.

V Shockwave kolekciji je širok izbor vetrovk, prekoglavnih vetrovk, salopette, kratkih jadralnih hlač. Na razpolago so tudi Shockwave Offhsore ženske vetrovke. Shockwave salopette imajo notranje žepe za Deck Armour blazinice na kolenih, sedalu in na mečih ter praktično prilagodljive naramnice. Na ramenskem delu sta neoprenska panela, ki zagotavljata dodatno fleksibilnost. Stegenski žep je predeljen, z OPTIVISION okencem za kurzni načrt in z kakrgo predelom, ki ima vgrajeno odtočno luknjo za vodo. Vetrovke in prekoglavne Shockwave vetrovke se ponašajo tudi z OPTIVISION prozornim okencem za uro

TEAMORIGIN-ov Bowman Matt Cornwell je recimo komentiral: TEAMORIGIN-ov program za 2010 je variral od World Match Racing turnirjev do TP52 Audi Med pokala in Louis Vuitton AC serij. Henri Lloydov Shocwave sistem je bila odlična izbira za nas, ker smo ga lahko prilagajali vsem različnim jadralskim zahtevam. S svojo vsestranskostjo je ustrezal za vse naloge na krovu. Posebno je vsa posadka cenila Deck Armour, ker nam je omogočil, da smo do skrajnih meja iztisnili vse iz nas brez strahu pred poškodbami.

MATERIAL: TP
BARVE: KARBONSKO SIVA
VELIKOST: XS
*S klikom na navedene velikosti se odpre velikostna tabela.

MPC: 180,00 EUR
AKCIJSKA CENA: 72,00 EUR



Artikel lahko naročite za pošiljko po predplačilu ali po povzetju po e-pošti: info@henrilloyd.si,
ali na GSM: +386 41 44 22 22 od PON - SOB od 9h - 19h.
© MAVOX d.o.o, Vse pravice pridržane! | Varstvo osebnih podatkov
Prežihova ulica 7, 1230 Domžale, Slovenia
tel: 041 44 22 22, email: info@henrilloyd.si
izdelava spletnih strani
novisplet.com